5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Şampiyonlardan Tuna'ya ziyaret

Türkiye Yıldız Bayanlar İlköğretim Okullarıarası Basketbol Şampiyonası'nın Mersin ayağında birinci olan Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret ederek, grup maçları öncesinde destek istedi.

Ziyaret esnasında konuşan Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Muhittin Karaman, 14-17 Ocak 2009 tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilecek olan grup maçlarında Mersin'i temsil edeceklerine dikkat çekti. Karaman, kenti en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını ve elde edecekleri başarılarla da kent insanının gurur kaynağı olmak istediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de imkanlar ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını vurguladı. Tuna, "İstediğimiz ve özlediğimiz tablo bu. İnşallah bu gençlerimiz ve kızlarımız gelecekte milli sporcu olacaklar. Bu noktada da Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Muhittin Karaman ile Mersin Şampiyonu olan kızlarımızı kutluyorum. Konya'da düzenlenecek olan grup maçlarında da kendilerine başarılar diliyorum. Biz de belediye olarak her zaman bu tip başarılı takımlarımızın ve sporcularımızın yanlarında olarak, desteğimiz sürdüreceğiz" dedi.

Belediye başkanlığı görevini üstlendiğinden bu yana 5 yılın geride kaldığına işaret eden Tuna, bugüne kadar ilçeye nizami ölçülerde 4 spor kompleksiyle birlikte 5 futbol sahası yaptıklarını, buradaki amaçlarının da gençleri spora yönlendirerek, onların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunmak olduğunu söyledi.

Tuna, ilçede yaşayanlara her alanda kaliteli hizmet vermek istediklerini, bu anlamda da düzenlemiş oldukları kültürel, sportif ve sosyal etkinlikler organize ettiklerinin bundan sonraki süreçte de yapılacağı bilgisini verdi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 15:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?