5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Şampiyonların coşkusu sürüyor

ŞAMPİYONLARIN COŞKUSU SÜRÜYOR

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden ve tarihinde ilk kez 'Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanma başarısını gösteren Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde coşku sürüyor.

Kent genelinde gerçekleştirilen kutlamalarda büyük sevinç yaşanırken, Potanın Sultanları bugün Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Karasabun ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı makamlarında ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı. Ziyarette Kulüp Başkanı Erol Ertan ve Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu da hazır bulundu.

Vali Aksoy ve Tuğamiral Mustafa Karasabun, Türkiye'nin en prestijli kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kentimize kazandıran Mersin Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı ve yöneticilerini kutlayarak, bu başarıların devamını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ise, "Bayan basketbol takımımız çok kısa zamanda büyük başarılara imza attı. Bunun en son örneği de Fenerbahçe'yi mağlup ederek 'Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmasıdır. Spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin ürünü olan bu sonuçları almak bizleri de memnun etmektedir" dedi.

ŞAMPİYONLARIN COŞKUSU SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 18:19:02
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 09:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?