5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Sanayi esnafı turizme hazırlanıyor

SANAYİ ESNAFI TURİZME HAZIRLANIYOR

Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, turizm konusunda esnafın geride kalmaması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Erdoğan, odalarına 55 meslek grubundan 550 esnafın kayıtlı olduğunu belirterek, “Son yıllarda bölgemizde turizm konusu sıklıkla gündeme geliyor. Bu turizm de yaşanacak canlılığında bir göstergesi . Bizlerde esnafımızın bu gelişmelere ayak uydurması, geride kalmaması için bir çalışmalara başladık. Bu kapsamda da esnafımızın isteklerini alıyoruz” dedi.

Oda üyelerini tek tek ziyaret ederek turizm başta olmak üzere esnaflarla görüş alışverişinde bulunduklarını kendilerine bilgiler aktardıklarını ifade eden Erdoğan, “İlçemizde ağır sanayi yok, sanayimiz daha çok tamirat üzerine kurulu. İlçemize gelen turistlerin bir takım ihtiyaçları oluyor. Bu noktada esnafımızın kendini yenilemesi ihtiyacı doğuyor. Esnafımız turizminin bilincinde. Hizmette kusur etmemek için özel gayret sarfediyor. Bilindiği araçların birçoğu elektronik oldu. Gerek işletmelerimizin gerekse çalışanlarının kendini yenilemesi neredeyse mecburi hale geldi” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 11:43:01
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 12:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?