3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Sanayici ve İşadamları Derneği kuruldu

Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) kuruldu.

ESİAD kurucu başkanlığına getirilen Mustafa Avtepe, derneği kurmalarındaki amacın ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Avtepe, tarım ve turizm yönünden büyük potansiyele sahip bölgenin daha da geliştirilip istihdam ortaları sağlanabileceği inancında olduklarını, bu sebeple de genç işadamlarını bir araya topladıklarını belirterek, "Akdeniz'in incisi güzel Erdemlimizin her yönü ile gelişmesi için başta hükümet olmak üzere, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile istişare ederek katkıda bulunabilecek tüm potansiyelleri değerlendireceğiz. Unutulmamalıdır ki insanımızın refah seviyesi ne kadar yükselirse huzur ve barış ortamı da o derece artar. Sivil toplum kuruluşlarının öneminin arttığı günümüzde biz çok gecikmiş bir hizmetin öncülüğünü üstlendik. Eminim ki, Erdemlimizi çok ilerilere taşıyacak bir çok projeye derneğimiz imzasını atacaktır" dedi.

ESİAD'ın yönetimi Mustafa Avtepe, Orhan Türker, Mustafa Besili, Ali Taner, Emre Yılmaz, Ali Kayıkçı, Murat Ergin, Yusuf Yüksel, Hasan Şen, Hakan Günaydın'dan oluştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 13:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?