30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Şantiye kuruldu ikinci köprü yapılıyor

ŞANTİYE KURULDU İKİNCİ KÖPRÜ YAPILIYOR

Mersin'in Tarsus ilçesine yeni bir köprü yapılacağı bildirildi. Fahrettin Paşa ile Kemal Paşa mahallelerinin birleştiği noktaya yapılacak olan köprüye; 'Beydeğirmeni' adı verileceği kaydedildi.

82 Evler Mahallesi'nde Adana Bulvarı'nda Berdan Nehri üzerine yapılacak olan karayolu köprüsü için şantiye kurulduğu belirtildi. 10 Haziran 2011 yılında yüklenici firmayla yapılan sözleşme gereğince ihale bedelininse bir milyon 591 bin 890 TL olduğu ifade edilirken, köprünün de 6 aylık bir zaman diliminde tamamlanacağı kaydedildi. 'Beydeğirmeni' adı verilecek olan köprünün tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki gidiş ve dönüşlerin ayrı ayrı gerçekleştirileceği, bunun da trafiği önemli ölçüde rahatlatacağı dile getirildi.

Söz konusu çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kendilerinin bir 'Tarsus sevdalısı' olduklarını ifade ederek, “Biz laf üretmiyoruz, hizmet üretiyoruz. Köprünün yapılmasıyla yol, buğday pazarı tarafına kayacak. Böylelikle de köprünün bitimindeki o viraj ortadan kaldırılmış olacak. İkinci köprüyü yapıyoruz. Beydeğirmeni Köprüsü, gidiş-dönüş ayrı köprüler halinde Tarsus halkına hizmet verecek. Şimdiden Tarsus'umuza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

ŞANTİYE KURULDU İKİNCİ KÖPRÜ YAPILIYOR
ŞANTİYE KURULDU İKİNCİ KÖPRÜ YAPILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2011 Çarşamba 12:39:00
Güncelleme :13 Temmuz 2011 Çarşamba 12:43:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?