8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Sapık, emeline ulaşamadı

Mersin'de bir süredir küçük yaştaki kız çocuklarını bıçakla tehdit ederek kaçıran ve cinsel tacizde bulunan sapık, son olarak 5 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırdıktan sonra, bir portakal bahçesine götürürken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, daha önce yaşları 11 olan Z.B., S.A. ve Ç.G. adlı kız çocuklarını bıçakla tehdit edip kaçıran ve götürdüğü portakal bahçeleri arasında tacizde bulunan F.E. (20), son olarak dün yine aynı bölgede bulunan Çağdaşkent Mahallesi Fener Sitesi civarında 5 yaşındaki Z.B.'yi kaçırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine çevrede araştırma başlatan polis, bir portakal bahçesi içerisinde şüpheliyi yanındaki kız çocuğu ile birlikte yakaladı.

Gözaltına alınan ve bundan önce kaçırarak tacizde bulunduğu kızlar tarafından da teşhis edilen şüpheli, emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ederek, uyuşturucu kullandıktan sonra kendini kaybettiğini söyledi. Şüpheli F.E., işlemlerinin tamamlanmasının ardından, "Küçük yaştaki çocuklara cinsel saldırı ve fiili livata" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 14:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ ÇETİNKAYA IP: 85.98.129.xxx Tarih : 22.10.2007 18:19:38

BU KİŞİYE SÖYLENECEK HİÇBİR ŞEY YOK ALLAH BELASINI VERSİN İNŞ.CEZA EVİNDE GEREKEN DERSİ VERİRLER ONA