3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Satranç şampiyonları belli oldu

Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine katılan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel her geçen gün satranç sporuna ilginin daha da arttığına dikkat çekerek, satrancı Silifke'ye sevdirdiklerini söyledi.

Uğur Dershanelerinin sponsorluğunda düzenlenen satranç turnuvasında Afacanlar dalında Özel Silifke İlköğretim Okulu'ndan Furkan Kerim Yıldırım birinci, SEKA İlköğretim Okulu'ndan Berat Katanalp ikinci, Atatürk İlköğretim Okulu'ndan Fatih Cem Balcı üçüncü oldular. Minikler dalında ise Özel Silifke İlköğretim Okulu'ndan Alaaddin Turan birinci, Mehmet Özkapu ikinci ve Esentepe İlköğretim Okulu'ndan Furkan Sevencan üçüncü oldular.

Yıldızlarda Atatürk ilköğretim Okulu'ndan Yiğitcan Keseroğlu birinci, Özel Taşeli İlköğretim Okulu'ndan A. Mahmut Kurtoğlu ikinci, Cengiz Topel İlköğretim Okulu'ndan da İ. Ersel Arslan üçüncü oldular. Gençler dalında ise Anadolu Lisesi'nden Alperen Kır birinci, Ertan Cüceloğlu Lisesi'nden Fulden Gültekin ikinci olurken Göksu Anadolu Lisesi'nden ise A. Savaş Koca üçüncü oldular.

Tüm katılımcılara teşekkür belgesi verilen turnuva sonunda dereceye girenlere ise Silifke'nin sembolü folklorik bebekler hediye edildi. Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi'nde düzenlenen Atatürk'ü Anma Haftası Satranç Turnuvası ödül törenine Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Uğur Dershaneleri Müdürü Zülal Birbiçer, Uğur Dershanesi Rehber Öğretmeni Nesrin Yiğit, Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Turan, Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi Müdürü ve Türkiye Satranç Federasyonu İlçe Temsilcisi Mehmet Coşkun, Başhakem Mehmet Dinç, turnuvada görev alan satranç hakemleri, gençler ve turnuvaya katılan öğrenci velileri katıldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 12:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?