4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Sayfa sekreteri evinde ölü bulundu

SAYFA SEKRETERİ KADININ HAZİN SONU

Mersin'de, yerel yayın yapan Özgürhaber Gazetesi'nde sayfa sekreteri olarak çalışan Elif Karagöz, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Uzun süredir Özgürhaber Gazetesi'nde sayfa sekreteri olarak çalışan Elif Karagöz (43), bu sabah iş yerine gelmeyince mesai arkadaşları telefonla aradı. Ancak Karagöz cep telefonuna da cevap vermeyince, gazete çalışanları Karagöz'ün Tozkoparan Mahallesi'ndeki evine gitti. Kapı zilini çalan arkadaşları içeriden bir cevap alamadı. Bunun üzerine pencereden içeriye giren iş arkadaşları, evde Elif Karagöz'ün cansız bedeni ile karşılaştı.

Karşılaştıkları manzara karşısında şok olan ve büyük bir üzüntü yaşayan gazete çalışanları, polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, astım hastası olan ve bu yüzden ilaç kullandığı öğrenilen Kargöz'ün evinde inceleme yaptı. Karagöz'ün cenazesi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Uzun yıllar Mersin'de yayın yapan çeşitli gazetelerde sayfa sekreteri olarak çalışan Elif Karagöz, son olarak Özgürhaber Gazetesi'nde meslek yaşamını sürdürüyordu. Karagöz'ün yarın doğum günü olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2010 Perşembe 15:08:05
Güncelleme :5 Ağustos 2010 Perşembe 15:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?