5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Sebze yüklü kamyonet devrildi

Mersin'in Erdemli ilçesinde 2 kişinin hafif yaralandığı trafik kazasında D-400 karayolu adeta sebze haline döndü. Edinilen bilgiye göre kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolunda meydana geldi.

Mersin Silifke istikametinde ilerleyen Mehmet T. yönetimindeki 33 VA 421 plakalı sebze ve meyve yüklü kamyonet, Meteoroloji İstasyonu Kavşağı yakınlarında şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki aydınlatma lambasına çarptı. Devrilen kamyonet yaklaşık 20 metre sürüklendi. Kamyonetin çarptığı orta refüjdeki aydınlatma direği ise D-400 karayolunun Silifke-Mersin istikametine devrilerek yolu trafiğe kapadı.

Kazada kamyonet sürücüsü Mehmet T. ile yolcu olarak araçta bulunan Mehmet D. hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Direğin kepçeyle yol kenarına çekmesiyle yol açılırken, kamyonetin sürüklendiği Mersin-Silifke istikametinde ise kontrollü geçiş sağlandı. Karayoluna saçılan sebze ve meyvelerin toplanması ile kaza yapan aracın bulunduğu yerden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 17:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?