30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Seçim çalışmalarına başladı

DEVLET ÇAĞLAYAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde partisince Mersin'den milletvekili adayı olarak gösterilen Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, seçim bölgesindeki çalışmalarına başladı.

Karayoluyla geldiği Mersin'in Tarsus ilçesi Çamtepe Otoban Gişeleri önünde partililerce davul ve zurna eşliğinde karşılanan Bakan Çağlayan, burada partililerle kucaklaşıp, onlarla ayaküstü sohbet etti. Yoğun ilgi nedeniyle seçim otobüsüne binmekte zorluk çeken Çağlayan, kendisini karşılayarak davul ve zurna çalan gruba da cebinden çıkarttığı 200 TL'yi bahşiş olarak verdi.

Tarsus şehir merkezinden konvoyla ilerleyen Çağlayan, Tarsusluları seçim otobüsünden selamladı. Daha sonra karayoluyla Mersin kent merkezine geçen Zafer Çağlayan, AK Parti İl Binası'nda geniş kapsamlı bir açıklama yapacağı belirtildi.

Öte yandan, Bakan Zafer Çağlayan'ı Çamtepe gişelerinde karşılayanlar arasında, AK Parti Mersin milletvekilleri Kürşat Tüzmen ve Ömer İnan'in yanı sıra AK Parti Mersin Milletvekili Adayları Ahmet Uzun ve Nebi Bozkurt, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz de yer aldı.

DEVLET ÇAĞLAYAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
DEVLET ÇAĞLAYAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2011 Cumartesi 13:39:03
Güncelleme :16 Nisan 2011 Cumartesi 15:29:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?