5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

'Seçimleri kazanacağız'

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP olarak yerel seçimlere hazır olduklarını ve bu noktada da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere merkezdeki tüm ilçe belediyeleri kazanacaklarını iddia etti.

Hamit Tuna, seçim çalışmaları kapsamında MHP Mersin İl Başkanı Mustafa Tece, Toroslar İlçe Başkanı Nihat Soysal ve Akdeniz İlçe Başkanı Murat Aksoy ile birlikte Tırmıl Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek, burada esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde hayata geçirilen proje ve çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tuna, her zaman halkla iç içe olduklarını ve bundan sonraki süreçte de halktan kopmadan sorun ve sıkıntıları çözmeye çalışacağını anlattı.

Tuna, amaçlarının Toroslar'ın vizyonunu genişletip, ilçedeki yaşam standartlarının yükseltilmesi olduğunu ifade ederek, bu kapsamda da başlatılan çalışmalarla birlikte önemli bir aşama kaydettiklerini vurguladı. Hamit Tuna, Toroslar'ı ticari açıdan bir 'çekim merkezi' haline getirmek için gerekli çalışmaları yaptıklarının altını çizerek, istihdama yönelik olarak hazırlanan ve Avrupa Birliği (AB) tarafından da desteklenen projelerle ilgili bilgiler de verdi.

MHP olarak önümüzdeki 5 yıla hazır olduklarını dile getiren Tuna, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyeleri kazanacaklarını savunan Tuna, böylelikle de kenti hizmete doyuracaklarını savundu. Tuna, bölgedeki esnaf ve sanatkarlarla ilgili olarak yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Toroslar Sanayi Sitesi'nin tamamlanma aşamasında olduğuna işaret eden Tuna, "Burada 120 iş yeri bulunacak. Bununla birlikte sanayi sitesinin ikincisi de Yalınayak'ta 80 dönümlük bir alan üzerine yapmayı planlıyoruz. Konuyla ilgili olarak gereken tüm projeleri hazırladık. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hem görüntü, hem de gürültü kirliliğinin önüne geçerek, esnaflarımızı bir arada toplamış olacağız. Çağın gereklerine uygun bir üretimin yapılmasını da sağlayarak, esnafa artı değer kazandıracağız. Bu bizi mutlu edecek. Sizlerden 29 Mart'ta yerel seçimlerde destek bekliyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 17:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?