2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Şehit aileleri yararına çay partisi

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Mersin Şubesi'nce şehit emniyet mensuplarının çocuklarına destek sağlamak amacıyla çay partisi düzenlendi. Tarsus Mersin Oteli'nde düzenlenen partide bayanlar gönüllerince eğlendi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy'un eşi Gül Aksoy, "İlçemizde satılan biletlerden elde edilen gelirler emniyet teşkilatında toplanıp, şehit olan emniyet teşkilatımızdaki ailelerin ve başarılı öğrencilerin ihtiyaçları karşılanacaktır. Amacımız burada hem kaynaşmak hem de şehit ailelerine bir nebzede olsa katkı sağlamaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Tarsus'un böylesi güzel bir etkinliği organize etmesinden dolayı teşekkür eden Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Mersin Şube BaşkanI İnci Ekizer de ''Derneğimiz şehit, malulen emekli ve halen çalışmakta olan teşkilat mensuplarının Üniversite eğitimi alan çocuklarımıza eğitim bursu veriyoruz. Verdiğimiz bursa katkı sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak hanımlar arasında böyle etkinlikler düzenliyoruz'' dedi.

Bayanların gönüllerince eğlendiği çaya Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ın eşi Sevilay Gödekmerdan, Mersin Milletvekili Vahap Seçer'in Meral Seçer, Mersin Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer'in eşi İnci İkizer, Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy'un Eşi Gül Aksoy, İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Ataş'ın eşi Çiğdem Ataş, Mersin İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Himet Bulak'ın eşi Fatma Bulak ve çok sayıda bayan katıldı.

Canlı müzik eşliğinde önce yemek yiyen bayanlar, daha sonra piste çıkarak doyasıya eğlendiler. Etkinlikte yerel sanatçılardan Şahika ve Mami sahne aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 15:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?