5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Şehit aileleri yemekte buluştu

LİONS KULÜBÜNDEN ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Anıt Lions Kulübü üyeleri, şehit aileleriyle öğle yemeğinde buluştu.

Begonvil Restaurantta düzenlenen yemeğe Garnizon Komutanı Yarbay Abdülkadir Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Bölge Sorumlusu Emekli Albay Hikmet Altındağ, Lions Genel Yönetmeni Nazım Geyikçi, Anıt Lions Başkanı Oya Kafadar ve şehit aileleri katıldı.

Anıt Lions üyelerinden Bülent ve Sema Sarpkaya, Amerikan Kolejinde öğrenim görürken Mersin’de geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren kızları Sesim Sarpkaya’nın anısına şehit ailelerine verilen yemeğin masraflarını karşılarken, Anıt Lions kulübü üyeleri yemeğe ev sahipliği yaptılar.

Yemekte konuşan Anıt Lions Dönem Başkanı Oya Kafadar, “Bu vatan için canlarını veren, kanları ile bu toprakları sulayan şehitlerimizin ailelerinin acılarını paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz yemekte onların her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha hatırlatıyoruz” dedi.

Anıt Lions Kulübü Genel Yönetmeni Nazım Geyikçi ise şehitlerin vatana canlarını verdikleri belirterek, “Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının vatan savunmasında iç ve dış mihraklara karşı verilen kutsal mücadeledeki ruhla şehit düştüklerini ve bu yüzden o şehitlerimizi doğup büyümesinde en büyük pay sahibi olan ailelerini minnetle her zaman baş tacı etmeye hazırız” ifadesini kullandı. Geyikçi, ülkenin huzuru adına, birlik berberlik içinde oğullarını vatana feda eden, şehit olduklarında bile "vatan sağolsun" diyebilen anne ve babalar oldukça bu ülkenin sırtının yere gelmeyeceğini söyledi.

LİONS KULÜBÜNDEN ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 15:49:03
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 16:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?