3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Şehit ailesi Öngel'i ziyaret etti

Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Rasim Eser'in ailesi Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'i makamında ziyaret etti.

Şehit Uzman Onbaşı Rasim Eser'in Atayurt Beldesinde yaşayan annesi Ümmühan Eser ve babası Hanifi Eser Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'i makamında ziyaret ederek, acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için ve yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Kendilerini ziyarete gelen şehit Rasim Eser'in ailesi ile yakından ilgilenen Başkan Öngel yaptığı konuşmada, "Ben hain saldırı günü Tarihi Kentler Birliği toplantısına katılmak için Kars'taydım. Acı haberi orada telefonla aldım, çok üzüldüm. Silifke'mizden bir şehidin olması üzüntüsünü yaşarken hemen oradaki programımı yarıda keserek o gece Silifke'ye geri döndüm. Yüreği yanmış siz değerli ailemizi ve sevgili Silifkeli hemşehrilerimle birlikte olmak acıları halkımla birlikte yaşamak için sizlerin yanında yer aldım. Tüm şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet dilerken, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

Şehidin annesi Ümmühan Eser ise Başkan Öngel'e, "Başkanım bu büyük üzüntümüzün içerisinde sizlerden birde sevindirici haber aldık. Belediye meclis toplantısında Silifke'nin Esentepe Konutları civarında belediyenin yaptığı bir parka benim çocuğumun ismini vereceğiniz haberine sevindik. Çok büyük zorluklarla yetiştirdiğimiz çiçek gibi yavrularımızın böylesine acımasızca yok edilmesi büyük bir acıdır Allah hiçbir ana-babaya böyle acılar yaşatmasın. Sizin vefalı ve örnek davranışınızı takdirle karşılıyoruz. Vatanı ve milleti uğruna gül gibi hayatını veren yavrumuzun adı bu parkta yaşayacaktır. Duyarlı davranışınız tüm ülkemize örnek bir harekettir. Düşünceniz için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ise şehit ailesini Esentepe Konutları civarında belediye tarafından yaptırılan parkı gezdirdi. Başkan Öngel, "Kasım ayı içerisinde yine sizlerle birlikte bu parkımızı hizmete açacağız. Şehidimiz Rasim Eser'in ismini yüreklerimizde ve bu parkta yaşatacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 10:33:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?