5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Şehit annelerine Aksoy'dan ziyaret

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, "Anneler Günü" dolayısıyla, Gazi ve Şehit Asker Ailelerine Yardım Derneği'ni ziyaret ederek şehit annelerinin 'Anneler Günü'nü kutladı.

Vali Yardımcısı Kadir Okatan, İl Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünal Ayvazoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette, şehit annelerinin bu özel gününü kutlayan ve onlarla bir süre sohbet eden Vali Aksoy, şehit annelerine çeşitli hediyeler sundu.

Annelerin hakkının ödenmeyeceğine vurgu yapan Aksoy, "Bu ziyareti, eli öpülesi şehit annelerinin bu anlamlı gününü kutlamak, onlarla beraber olmak amacıyla gerçekleştirdik. Vatanı uğruna gözünü kırpmadan kendi hayatını hiçe sayan evlatlar yetiştirdikleri için annelerimize teşekkür borçluyuz" dedi.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna mücadele ederken şehit düşen ve gazi olan askerlerin ve polislerin ailelerinin yalnız bırakılmadıklarını, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve onun kurumlarının tüm yöneticilerinin, şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayan Aksoy, "Sorunlarınızla ilgilenmek ve elimizden geldiğince çözümler üretmek en asli görevlerimizin başında geliyor. Devletin bütün kapıları şehit ve gazi ailelerimize açıktır ve açık olmaya da devam edecektir" diye konuştu.

Şehit ve gazi yakınları ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Aksoy'a teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 10:35:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?