4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Şehit cenazesi Mersin'e getirildi

Şırnak'ta mayına basarak şehit düşen Piyade Onbaşı Metin Güngör'ün cenazesi Mersin'e getirildi. 

Şırnak'ın Cudi Dağı'nda terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen mayının patlaması sonucu şehit düşen Piyade Onbaşı Metin Güngör'ün cenazesi, sabaha karşı Mersin'e getirilerek Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye gelen şehit onbaşının yakınları, hastanede gözyaşlarına boğuldu. Şehit babası Mehmet Güngör, "Vatan sağ olsun, herkese nasip olmaz bu şehitlik" diyerek yakınlarını teselli etmeye çalıştı. 

Bu arada, anne Saadet Güngör, oğlunun fotoğrafına bakarak gözyaşlarına boğuldu. Ağabey Medet Güngör de, "Bugün ağlanacak gün değil, nasıl askere güle güle gönderdiysek bugün de gülmeliyiz" diyerek, hastaneye gelenlere teşekkür etti. 

Tezkeresine 27 gün kaldığı öğrenilen Piyade Onbaşı Metin Güngör'ün cenazesi, Muğdat Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Mersin Şehitliği'nde toprağa verilecek.
.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 18:03:22
Güncelleme :31 Mayıs 2006 Çarşamba 18:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakkı Yavuz IP: 212.175.112.xxx Tarih : 1.06.2006 09:07:54
Ben de vatan sağolsun diyorum, ardından da bunu yapanlar kahrolsun diyorum. Onlara sormak lazım ne kazandılar. Gencecik insanları katlederek nereye varacaklarını sanıyorlar. Hiçbir devlet hele T.C. devleti teröre, teröriste teslim olmaz. Bunu böylece bilsinler. Bir ölür bin dirilir yine de bu millet üç beş çapulcuya bu memeleketi böldürmez. Bu memleketin ekmeği bunu yapanlara ve yaptıranlara haram olsun. Tarih bunu yapan ve yaptıranları hiç bir zaman affetmeyecektir. Bunu küçücük beyinlerine soksunlar.