3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Şehit erin adı ölümsüzleşti!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Sınır Karakolu'na yönelik düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Rasim Eser'in adı memleketi Mersin'in Silifke ilçesinde bir parka verildi.

İçerisinde çocuk parkı, oturma yerleri bulunan ve şehit Rasim Eser'in adını taşıyan park düzenlenen törenle açıldı. Açılışta duygu dolu anlar yaşandı. Açılış töreni esnasında şehit oğlunun park girişinde fotoğrafını gören anne Ümmühan Eser, oğlunun fotoğrafına sarılarak ağladı.

Törende, "Şehitlerimizi her zaman yaşatacağız" diyen Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Mukaddem Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alan üzerine oluşturdukları parka şehit Jandarma Uzman Onbaşı Rasim Eser'in ismini verdiklerini söyledi.

Göreve geldikleri günden beri şehir imar planında yeşil alanlara ve parklara çok önem verdiklerini ifade eden Öngel, "Gerek halkımızın dinlenmesi gerekse çocuklarımızın oynaması amacıyla yapımını gerçekleştirdiğimiz birçok parkımız var. Bu parklara da ülkemizin geleceği ve milletimizin varlığı uğrunda şehit düşen polislerimizin ve askerlerimizin isimlerini vermekteyiz. Çünkü onları isimleri ile yaşatıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 20:19:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali kara IP: 88.227.0.xxx Tarih : 21.11.2008 20:51:58

helal olsun beledıye baskanına sehıtler ölmez vatan bolunmezzz