5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Şehit klibine ilk gösterim

Mersinli mahalli sanatçı Tunahan'ın, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen bir askeri anlatan 'Kan Kuzusu' adlı türküsüyle ilgili olarak hazırlanan klip gösterime sunuldu.

Toplam 21 kişilik ekiple çekişmleri Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinin yanı sıra Silifke Şehir Mezarlığı ve Kıbrıs Şehitliği'nde gerçekleştirilen ve İnciay Yapım tarafından yürütülen klip çalışmaları tamamlandı. Asker uğurlamasının yanı sıra dağlık kesimde teröristlerce girilen silahlı çatışmadan da sahnelerin yer aldığı klibin önümüzdeki günlerde televizyon kanallarının yanı sıra internet sitelerinde gösterime sunulacağı bildirildi.

'Kan Kuzusu' adlı çalışma, ilk olarak klipte rol alan ve çalışmalara büyük katkı sunan Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu'ya gösterildi. Hasan Uslu'nun makamında gerçekleştirilen gösterimde oyuncularla klip yöneticileri karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Burada konuşan Uslu, klibin aynı zamanda beldenin tanıtımı açısından da oldukça önemli olduğunu ifade ederek, klibin daha geniş bir kitleye ulaşması için gerekli çalışmaları başlattıklarını ve konuyla ilgili olarak hazırlanan broşürlerin de kent

genelinde dağıtıldığını anlattı. Uslu, "Sanatçımız Tunahan'a olan vefa borcumuzu yerine getirdik. Atakent beldemizi tanıtan klibi çekti. Başarılı bir klip oldu ve sizlerle bunu paylaştık. Biz de Tunahan'a sahip çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz. Hatta Silifke yöremizde sponsor olmak isteyenlerin de sanatçımız Tunahan'a sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 10:33:02
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 11:17:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?