4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Şehit polis ailelerine ziyaret

ŞEHİT POLİS AİLELERİNE ZİYARET

Erdemli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ilçe genelinde 8 şehit polis ailesini ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, teşkilatın 165. kuruluş yılında Türk polisinin her geçen gün daha da güçlendiğini belirterek, bunu da şehitleri, gazileri ve halen görevde bulunan mensupları sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Dağı, “Teşkilatın kuruluş yıldönümünü kutlarken bu mesleğe gönül vermiş, bu mesleği severek yerine getirirken vatan, bayrak ve namus için şehit düşmüş genç polis kardeşlerimizin ailelerini de ziyaret ediyoruz” dedi.

Emniyet mensupları ilçedeki ilk ziyareti ise 2005 yılında Şanlıurfa’da devriye gezerken şehit olan Polis Ömer Gürsoy’un ailesine yaptı.

Ziyaret sırasında konuşan Erdemli Polis Merkezi Amiri Kadir Arslan, “Şehit ailelerimizin bizleri her zaman için yanlarında hissetmeleri çok önemli. Şehidimizin emanetleri bizim sorumluluğumuz altında. Ailelerimizin her türlü sıkıntılarında yanlarında olacağız” diye konuştu.

Münevver Gürsoy da, eşinin şehit düştüğü günden bu yana kendisini ve çocuklarını hiç yalnız bırakmayan polis teşkilatına özellikle de Erdemli Emniyetine teşekkür etti. Gürsoy, “4 çocuğum var. İkisi kız biri erkek olan üçüzlerim babalarının mesleğini sürdürmek istiyor. Bende polis olmalarını istiyorum. Çocuklarımın da babalarının elbisesinden giymesini arzu ediyorum” dedi.

ŞEHİT POLİS AİLELERİNE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 15:50:04
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 17:28:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?