4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Şehit polis eşine anlamlı ziyaret

ŞEHİT POLİS EŞİNE ANLAMLI ZİYARET

Türkiye'nin farklı illerinde görev yaparken şehit düşen polis memurlarının Mersin'de yaşayan ailelerine meslektaş eli uzandı. Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz'ün eşi Fadime Öksüz, şehit ailelerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İlk olarak Hakkari Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken, 1994 yılında terör örgütünün saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Lütfi Can'ın, Mersin'in Tarsus ilçesindeki yaşayan eşi Nezihe Can'ı ziyaret eden Öksüz'e, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Saadettin Yaşar Aksoy'un eşi Gül Aksoy ile Sosyal Hizmetler Şube Müdür Vekili Sevim Koyuncu da eşlik etti. Neziha Can ile bir süre sohbet eden Fadime Öksüz, ailenin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Öksüz, daha sonra Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken, vatani görevini yapmak için Şırnak'ta birliğine teslim olan ancak terör örgütüyle girilen çatışma sonucunda 1996 yılında şehit düşen polis memuru Kadir Güler'in aynı ilçede yaşayan annesi Neriman Güler'i ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Samsun Emniyet Müdürlüğü kadrosunda yer alırken yine terör örgütüyle girilen çatışmada şehit düşen polis memuru Ahmet Kaya'nın, merkez ilçe Mezitli'de yaşayan eşi Emine Kaya ile de biraraya gelen Öksüz,

kent merkezi ve ilçelerde yaşayan şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, her hafta cuma günü gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlere bundan sonraki süreçte de aksatmadan devam edeceklerini söyledi.

ŞEHİT POLİS EŞİNE ANLAMLI ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 15:25:01
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 16:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?