5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Şehitlikte doğum günü kutlaması

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu 3 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Astsubay Çavuş Aydın Güleken'in doğum günü, ailesi tarafından şehitlikteki kabri başında kutlandı.

Doğum gününe 1 gün kala, 31 Ağustos günü Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verilen 23 yaşındaki Astsubay Çavuş Aydın Güleken'in kız kardeşleri Gülsüm ve Fatoş Güleken, taziye ziyaretine gelen Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy'dan, 1 Eylül'de dünyaya gelen ağabeylerinin doğum gününü şehitlikte kutlamak için izin istedi.Kentin yetkilileri bu talebe olumlu cevap verdi.

Şehit ailesi dün Tarsus şehitliğinde bir araya gelerek şehit Aydın Güleken'in doğum gününü kutladı. Şehidin kız kardeşleri Gülsüm ve Fatoş Güleken, doğum günü için üstüne Türk Bayrağı işlenmiş doğum günü pastası yaptırdılar. Gülsüm ile Fatoş Güleken mezar başında ağabeylerinin çerçeveli fotoğrafını ellerinden bırakmadı.

Aile bireylerinin de katıldığı kutlamada, şehidin kız kardeşleri doğum günü pastasını, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Maden ile birlikte kesti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 16:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?