4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Sel sularında mahsur kaldılar

HAMİLE KADIN KOCASI İLE BİRLİKTE SEL SULARINDA MAHSUR KALDI

Mersin'de sabah saatlerinden etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, hastaneye giden hamile kadın ve kocası, suya gömülen araçlarında mahsur kaldı.

Bir süre suyun içine gömülen araçlarında bekleyen genç çift, daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin kent merkezinde yaklaşık 1 haftadır devam eden yağışlar, bu sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırarak devam ettirdi. Aşırı yağışlar hayatı olumsuz etkilerken, zaman zaman kent merkezindeki cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Oluşan su birikintileri, araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Bunlardan biri de Özkan-Meral Eren çifti oldu. 1 aylık hamile olan eşini Güneykent Mahallesi'ndeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kontrole götüren Özkan Eren, 66 AS 672

plakalı otomobili ile Korukent Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi üzerinde hareket halinde iken kendini birden su birikintisinin içinde buldu.

Genç çift, bulundukları otomobilin yarıdan fazlası suya gömülerek çalışmaz hale gelince, suyun içinde mahsur kaldı. Telefonla yardım isteyen Özkan Eren, aracın ön kısmını su bastığı için eşiyle birlikte arka koltuğa geçen Özkan Eren, çaresiz yardımın gelmesini bekledi. Bir süre sonra olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, araçta mahsur kalan çifti kurtarmak için seferber oldu. Araç halatla bir çekiciye bağlanarak, içindekilerle birlikte sel suları arasından çıkarıldı.

Kurtarılan çift, içinde bulundukları duruma tepki gösterdi. Kapanan yol da belediye ekiplerinin çalışmasıyla açıldı.

HAMİLE KADIN KOCASI İLE BİRLİKTE SEL SULARINDA MAHSUR KALDI
HAMİLE KADIN KOCASI İLE BİRLİKTE SEL SULARINDA MAHSUR KALDI
HAMİLE KADIN KOCASI İLE BİRLİKTE SEL SULARINDA MAHSUR KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 13:48:01
Güncelleme :17 Aralık 2010 Cuma 15:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?