30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Selçuklar Mahallesi temizlendi

SELÇUKLAR MAHALLESİ TEMİZLENDİ

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalar kapsamında Selçuklar Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildiği açıklandı.

80 kişilik bir ekip ve 3 araçla yürütülen çalışmalara bağlı olarak; sokakların baştan başa süpürüldüğü, kaldırım üzerinde bulunan otların yanı sıra boş arazilerdeki enkazların da temizlendiği bildirildi. Söz konusu işlemleri yerinde takip eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek, sorun ve sıkıntıları dinleyip notlar aldı. Güzel ve temiz bir çevrenin oluşturulabilmesi noktasında sadece belediyenin yaptığı çalışmaların yeterli olmadığını kaydeden Tuna, vatandaşların da bu çalışmalara destek vermesi gerektiğinin altını çizdi.

Tuna, “80 kişilik ekibimiz ve temizlik araçlarımızla birlikte mahalle bazında temizlik kampanyamıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz mahalleleri sokak sokak temizleyerek, dezenfekte ediyor. Sağlıklı bir yaşamın sürdürülmesi ancak sağlıklı bir çevre ve temiz insanlarla mümkün. En önemlisi de, hiç kirletmemektir. Bir söz vardır; 'İnsan kendi evinin önünü temizlerse, sokaklar tertemiz olur' diye. Biz de çocuklarımıza ve gençlerimize bunu yansıtmaya çalışıyoruz. Temizlik ekibimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Her hafta farklı mahallede devam eden temizlik kampanyası ile mahallerdeki eksiklikleri sokak sokak tespit ettiklerini anlatan Tuna, söz konusu eksikliklerin de bir program dahilinde giderileceğini de söyledi.

SELÇUKLAR MAHALLESİ TEMİZLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 16:07:05
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 18:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?