4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Selzedelere gıda ve battaniye yardımı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde zarar gören Siteler Mahallesi'ndeki selzedelere erzak ve battaniye yardımında bulundu. 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yaptığı açıklamada, yaşanan sel felaketinin ardından Valilik'te yapılan değerlendirme toplantısında, selden en fazla zarar gören yerlerin tespit edildiğini ve bu kapsamda söz konusu yerlere gıda ve battaniye yardımı yapılması kararının alındığını söyledi. 

Karar doğrultusunda Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Siteler Mahallesi'nde zarar görenlere 300 paket gıda ve 300 adet battaniye dağıtıldığını belirten Özcan, erzak paketinde çay, şeker, pirinç, makarna, yağ, zeytin gibi muhtelif gıda maddelerinin bulunduğunu kaydetti. 

Bu yardımı selden en çok zarar gören bölgeye dağıttıklarını ifade eden Özcan, bunun dışında ekonomik durumu zayıf olan vatandaşlara her ay düzenli olarak gıda yardımında bulunmak üzere çalışma içerisinde olduklarını ve bu çalışmanın da bitme aşamasında olduğunu belirtti.
iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 17:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynal kuş IP: 85.103.110.xxx Tarih : 8.11.2006 21:36:59
ılıman iklim hakim olmuş bu memlekete belediye yardımdan çok alt yapı hizmetlerini yenilesin ve yardımı yapsın