4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Şenlendirici'den 'klarnet' ziyafeti

ŞENLENDİRİCİ'DEN 'KLARNET' RESİTALİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü organize edilen 'Türk Müziği Festivali' devam ediyor. Etkinlik kapsamında sahne alan Hüsnü Şenlendirici, klarnetiyle Mersinli hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen konserde sahne alan Şenlendirici, klarnetiyle festivale renk kattı. Yoğun ilginin gösterildiği konsere ünlü bestekar Timur Selçuk'un 'Dönülmez Akşamın Ufkundayız' adlı eseriyle başlayan Şenlendirici, daha sonra eski ve yeni albümünden de seçkiler sundu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hüsnü Şenlendirici, Mersin'e son olarak 3 yıl önce geldiğini hatırlatarak, "Bana göre Mersin, en az İstanbul ve İzmir kadar güzel bir kent. Burada yaşadığınız için çok şanslısınız"

dedi.

Keyifli anların yaşandığı konserin son bölümünde sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kemal Sığırcıkoğlu, oldukça önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını anlattı. Sığırcıkoğlu, "Mersinlilerin sanata ve kültüre olan ilgi ve sevgileri devam ettiği sürece onları böyle büyük sanatçılar ile buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Sığırcıkoğlu, daha sonra festivale katkı ve katılımlarından dolayı da Şenlendirici'ye bir 'Teşekkür Plaketi' takdim etti.

ŞENLENDİRİCİ'DEN 'KLARNET' RESİTALİ
ŞENLENDİRİCİ'DEN 'KLARNET' RESİTALİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 14:34:05
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 15:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?