4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Serhat Güller istifa etti!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda sular durulmuyor. Son olarak oynanan ve 2-1 kaybedilen Samsunspor maçının ardından Teknik Direktör Serhat Güller, istifa ettiğini açıkladı.

Karşılaşma sonrasında gazetecilerin; 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusuna net bir yanıt vermeyen ve yönetimle yapacağı görüşmenin ardından kesin kararını vereceğini dile getiren Serhat Güller, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile yapmış olduğu ikili görüşmenin ardından görevi bıraktığını duyurdu. Takımın önünü açabilme adına böylesi bir karar aldığını dile getiren Güller, bundan sonra kendisi için geri dönüşün olmadığının altını çizdi.

Gelişmeleri İHA muhabirine değerlendiren Ali Kahramanlı ise, böylesi bir kararı beklediklerini ifade ederek, "Sayın Serhat Güller, yapılması gerekeni yaptı ve görevinden istifa etti. Kendisine bugüne kadar yapmış olduklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Artık önümüze bakmak zorundayız. Takımın yeni teknik direktörü kim olacağı konusunda henüz netleşen bir şey yok. Yönetimdeki arkadaşlarla bir araya gelip, durum değerlendirmesi yapacağız. Teknik direktör sorununu en kısa sürede çözüme kavuşturacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 17:38:05
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 10:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?