4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Sevgiliye 7 kurşun

SEVGİLİYE 7 KURŞUN

Mersin'de bir kişi, bir süredir birlikte olduğu sevgilisini 'hamilelik' meselesi yüzünden çıkan tartışmada 7 kurşunla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Güneykent Mahallesi Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi civarında meydana geldi.

İddiaya göre, sanayi sitesinde madeni yağ satış işi yapan evli ve 2 çocuk babası F.T. (39), bir süredir birlikte olduğu sevgilisi A.Y. (25) ile buluştu.

Otomobil ile dolaşmaya çıkan 2 sevgili, bir süre sonra 'hamilelik' meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma sırasında F.T., otomobilin içinde, üzerinde taşıdığı tabanca ile sevgilisi A.Y.'yi vurarak öldürdü. Sevgilisine 7 kurşun sıkan F.T., cesedi yol kenarına attıktan sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

F.T.'nin ifadesi doğrultusunda cesedin bulunduğu yere giden polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede cesedin yanında boş bira şişesi de bulundu. İncelemenin ardından ceset, otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada F.T.'nin emniyetteki ilk ifadesinde, cinayeti, sevgilisinin kendisine hamile olduğunu söylediği için işlediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Mersin Devlet Hastanesi'nde otopsisi yapılan A.Y.'nin cesedi, hamile olup olmadığının belirlenmesi amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SEVGİLİYE 7 KURŞUN
SEVGİLİYE 7 KURŞUN
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 11:18:03
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 12:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?