4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Şevket Pozcu 'final'e kaldı

ŞEVKET POZCU 'FİNAL'E KALDI

Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonası'nın finalinde Mersin'i temsil edecek olan Şevket Pozcu Lisesi, destek turuna çıktı. Liseli futbolcular, merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal'ı ziyaret ederek başarı sözü verdi.

Öğrencileri makamında ağırlayan Kaymakam Kartal, Şevket Pozcu Lisesi'nin şampiyonada Türkiye'de ilk 8 takım arasına girdiğine dikkat çekerek, bunun yanında okulun son 25 yılda finallere katılma başarısını gösteren ender okullardan biri olarak öne çıktığını, bunun da kırılması güç bir rekor olduğunu söyledi. Elde edilen başarının kendilerini gururlandırdığını anlatan Kartal, "Antalya'da yapılacak olan Türkiye Finali'nde sizlerin en iyi sonucu alacağınıza inanıyorum. Bu konuda üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız" dedi.

Ziyarette Okul Müdürü Hayrettin Yaşar Yavuz, Beden Eğitimi öğretmeni Ali Rıza Şahin de hazır bulunurken, Şevket Pozcu Lisesi'nin son olarak Adana'da gerçekleştirilen elemelerde Ankara, Karabük, Giresun, Kocaeli, Konya, Eskişehir ve İstanbul'dan gelen futbol takımlarını geride bırakarak, Antalya'da yapılacak olan; 'Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonası Finali'nde mücadele etme hakkını kazandığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 10:44:04
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 13:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?