5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Sibel Can Mersin'i büyüledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7. düzenlenen 'Türk Müziği Festivali'nin kapanış konserini veren ünlü sanatçı Sibel Can, Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Mersin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sibel Can, söylediği şarkılarla Mersinlileri coşturdu. Ayrıca kemancı Mustafa Taşpınarlı, çaldığı kemanla izleyicilere unutulmaz bir müzik dinletisi sundu. Binlerce kişinin katıldığı konsere 'Sevmekten Kim Usanır' şarkısı ile başlayan Sibel Can, gece boyunca 'Anladın Sen Onu', 'İstanbul'u Efkar Bastı', 'Lale Devri', 'Kum Gibi', 'Suistimal', 'Çakmak Çakmak', 'Cilveler', 'Kader' gibi şarkılarını seslendirdi.

Konseri izleyen binlerce kişi de, Sibel Can'a sık sık şarkılarında eşlik ettiler. Ayrıca konsere katılanlar telefon ve fotoğraf makineleriyle konser anını ölümsüzleştirdiler. Konser sonunda Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker tarafından Sibel Can'a plaket ve çiçek verildi. Ali Ekber Asker, Sibel Can'a teşekkür ederek, bundan sonraki yıllarda da Sibel Can'ı Mersin'de görmek istediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2013 Cuma 09:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?