8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Sibel Can Mersinlileri coşturdu

Ünlü sanatçı Sibel Can, Mersin'de düzenlenen konserde hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Sanatçıya olan yoğun ilgi nedeniyle izdihamın yaşandığı konserde, bayılanlar ve ezilme tehlikesi yaşayanların imdadına güvenlik güçleri yetişirken, taşkınlık yapanlar karga tulumda alan dışına atıldı.


Uluslararası Mersin Festivali 2007'nin son gününde Cumhuriyet Alanı'ndaki konserde sahne alan güzel sanatçı Sibel Can, konserine Tarkan'ın 'Çakmak çakmak' adlı parçasıyla başladı. 2 yıl aradan sonra Mersin'de çıktığı konserine Sezen Aksu'nun ' Benim yerime de sev' şarkısıyla devam eden sanatçı, yaklaşık 1.5 saat kaldı sahnede eski ve yeni albümünden sevilen parçaları seslendirdi.

'Berivan' şarkısını başına bağladığı eşarpla söyleyen sanatçı, sahneye kurulan 4 vantilatörle serinlemeye çalıştı. Konserinde
hareketli parçalara da yer veren sanatçı, kıvrak danslarıyla hayranlarını büyüledi. Bir ara sahneye gelen minik bir kız çocuğunu da yanına alarak öpen sanatçı, küçük çocuktan nasıl dans ettiğini göstermesini istedi.

Sibel Can, özürlü Osman Çeliker'in kendisine uzattığı 14 şarkı sözünden oluşan notu da alarak okuyacağını söyledi. Sibel Can, Mersin konserinde sahne performansı ile hayranlarını coştururken, alanın ön tarafından aşırı kalabalık nedeniyle konserin başından sonuna kadar izdiham yaşandı. Konser alanında kavga eden ve taşkınlık yapanlar, güvenlik güçlerinin müdahalesi ile karga tulumda alan dışına atılırken, bayılanlar ve ezilme tehlikesi geçirenlerin yardımına yine polis ekipleri yetişti. Sık sık 'Sibel Can' şeklinde tempo tutan kalabalık arasında arkadaşının omzuna çıkarak sanatçıya el sallayan bir travesti dikkat çekerken, konser sonunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan tarafından Sibel Can'a plaket ve çiçek verildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 01:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?