8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Şiir gecesinde unutulmaz anlar

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası 6. Karacaoğlan Şelale Şiir Akşamları'nın ikinci gününde, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen şairler, Tarsuslular'a unutulmaz bir gece yaşattı.


Şelale Piknik Alanı'nda düzenlenen etkinliğe; Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Azerbaycan'ın Hatai Belediye Başkanı Arif Abbasov, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve çok sayıda yazar ile şairin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.


Uluslararası 6. Karacaoğlan Şelale Şiir Akşamları'nın ikinci gününde sahne alan Feyzi Halıcı, Yahya Akengin, Ahmet Özdemir, Dr. Mevlüt Kaplan, Dr. Bayram Durbilmez, İsa Kayacan, Ümmü Gülsüm Çelik, Cahide Ulaş, Mehmet Ali Kalkan, Melahat Ecevit ve Pakize Altan, seslendirdikleri şiirlerle katılımcıların gönlünde taht kurdu.


Gecede, Karacaoğlan Üst Seçici Kurulu tarafından Karacaoğlan Onur Ödülü'ne layık görülen Servet Kabaklı ile Karacaoğlan Halk Şiiri Ödülü'ne layık görülen Feyzi Halıcı, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından 5 Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 16:37:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?