2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Silifke Belediyesi'ne 4 yeni araç

Mersin'in Silifke İlçe Belediyesi, 4 yeni araç satın alarak araç parkını güçlendirdi.

Silifke Belediyesi, 1 adet otomatik sıkıştırmalı çöp toplama aracı, 1 adet yol süpürme aracı, 1 adet tıbbi atık nakil aracı ve 1 adet tam donanımlı hasta nakil aracı satın alarak, hizmete sundu. Araçların hizmete girmesi nedeniyle Belediye Garaj Amirliği'nde düzenlenen törende kurban kesilerek dua edilirken, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, cadde ve sokakların temizlenmesi, park ve bahçelerin bakım ve temizliği, belediye hizmet alanlarının genel temizliği gibi birçok alanda hizmet verecek 3 adet temizlik aracı ile 1 adet hasta nakil aracı satın aldıklarını belirterek, "Sizlerden aldığımız güçle yine sizlere hizmet etmekten son derece memnunum. Belediyemize araç alımına 2008 yılında da devam edeceğiz. Araç filomuzu hem sayı olarak artıracağız hem de araçlarımızı modernize ederek yenileyeceğiz. Yeni aldığımız araçlarımız tüm halkımıza ve belediyemize hayırlı olsun" dedi.

Araçların tamamının belediye imkanları ile satın alındığına dikkat çeken Öngel, 4 aracın belediyeye toplam maliyetinin 396 bin 700 YTL olduğunu kaydetti. Törene; belediye başkan yardımcıları, il genel meclis üyeleri, belediye birim amirleri ve belediye personeli katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 14:16:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deli kurt IP: 88.229.42.xxx Tarih : 6.01.2008 10:30:31

baskanım allah sizi başımızdan eksik etmesim.şimdiye kadar silifkeye kimse böle para harcamadı. sayenizde silifkemiz teknolojik arac bakımından ve güzellik bakımından son derece üstün oldu. DELİ KURT