5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Silifke Erdemli kardeşliği

Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu, Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Beyoğlu, Erdemli ve Silifke köylerinin müşterek kurduğu Aksıfat-Limonlu Havzası Su Yönetim Birliği'nin (ALSUBİR) ile birlikte her iki ilçe arasındaki kardeşlik bağlarının arttığını söyledi.

İki ilçe arasında yalnızca suda birlik olunmadığını ifade eden Beyoğlu, kültürel ve sanatsal aktivitelerde de birlikte hareket edilmeye başlandığını bunun da sevindirici olduğunu belirtti. Beyoğlu, "Bu tür etkinlikler Erdemli ve Silifke kardeşliğinin devam etmesini sağlayacaktır. Zaten her iki ilçenin insanlarının birçokları akrabalar. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu tür ziyaret ve etkinliklerimiz sürecektir" dedi.

2009 yılı içinde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ve yol haritaları oluşturduklarını dile getiren Beyoğlu, önümüzdeki günlerde hem Erdemli'de hem de Silifke'de şiir dinletisi düzenlemeyi düşündüklerini kaydetti.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe de, Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu'nun ilçelerini ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.

Ziyarette, Erdemli İlçe Tarım Müdürü Berdan Tun, Erdemli Turunçgil Üreticileri Birliği (ERTUB) Başkanı Cemalettin Kurt, Muhtarlar Odası Başkanı Ömer Kılıç hazır bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 09:51:29
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 10:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?