5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Silifke Kaymakamı göreve başladı

Silifke Kaymakamlığına atanan Çorum Vali Yardımcısı Fatih Damatlar görevine başladı.

Kaymakam Damatlar, iki üç aylık süre ile ilçeyi tanıma turlarına devam edeceğini ve fırsat buldukça köy ziyaretlerini gerçekleştirdiğini söyledi.

Mersin'e bağlı en güzel ilçe olmakla birlikte önemli bir nüfus yoğunluğuna sahip olan Silifke'yi daha önceden de bildiğini belirten Damatlar, amacının başta sosyal, kültürel, ekonomik ve turizm alanları olmak üzere her alanda kalkınmasını temin için çalışmak olduğunu dile getirdi.

Kaymakamlık çalışmalarının en verimli bir şekilde yürütümü açısından tüm kamu kurum ve kuruluşlarınca işbirliği sağlanmasının önemine dikkat çeken Damatlar, herkesin konuya gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

Damatlar, Silifke'ye atanmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, "İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan bütün vatandaşlarımızın başta can ve mal güvenliklerinin temini olmak üzere kamu hizmetlerinden eşit, hızlı ve etkili yararlanmalarını sağlamak ve devlet ile vatandaşlarımız arasındaki bağları artırmak öncelikli hedeflerimiz olacaktır. Bu vesileyle bizi çok sıcak bir şekilde karşılayan Silifkelilere şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 16:56:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hamdi Dündar IP: 94.123.162.xxx Tarih : 28.08.2009 04:19:19

Sayın Kaymakam Bey'e Hoş geldiniz der, görevinizdede başarılar dilerim. Yeni atanmanızın Silifke İlçemize  bir ivme kazandırmasını ve sizin gibi genç birinin, vermiş olduğunuz demecinizde olduğu gibi hiç usanmadan, yorulmadan gelmiş olduğunuz yörenin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını araştırıp, tanıyıp, tanışıp ona göre hareket edilip fazlada bürokrat olmadan halkla içeçe olunup bunun sonunda da birlik ve beraberlik içinde Silifke'mize bir ivme kazandırılması dileğiyle,