2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Silifke Ticaret Odası'ndan yardım

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye, ailelere de Ramazan ayı münasebetiyle gıda yardımında bulundu.

Oda tarafından bu yıl toplam 40 bin 800 YTL'lik yardımın 20 bin YTL'sinin kırtasiye, 20 bin 800 YTL'sinin ise Ramazan gıda yardımı olarak dağıtıldığı bildirildi.

Ticaret ve Sanayi Odası 2. Başkanı Vedat Ata, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkıları ile yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda yardımların, meclis üyelerinin aracılığıyla Silifke, Gülnar ve Aydıncık ilçelerindeki yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere yapıldığını kaydetti.

Ramazan yardımının 26'şar YTL'lik paketler halinde tespit edilen toplam 800 aileye, kırtasiye yardımının ise okul müdürleri aracılığıyla 25'şer YTL'lik 800 öğrenciye yapıldığını ifade eden Ata, yardımların bundan sonra da imkanları nispetinde devam edeceğini belirtti.

Okul müdürlerine teslim edilen 25'er YTL'lik kırtasiye yardım fişlerinin öğrencilere ulaştırılacağını vurgulayan Ata, "Odamız bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve öğrencilere ulaştırdığımız bu yardımlar, meclis üyelerimizin ve yönetim kurulunun ortaklaşa kararı ile belirlenmiştir" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 10:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?