5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Silifke'de el bombası patladı

Mersin'de park halindeki bir aracın altında meydana gelen patlamanın el bombasından kaynaklandığı bildirildi.


Edinilen bilgiye göre Silifke ilçesine bağlı Göksu Mahallesi'ndeki Ali Önder Caddesi üzerinde bulunan Yıldırım 2 Apartmanı önünde saat 23.30 sıralarında bir patlama meydana geldi. Patlama sesi üzerine uyanan mahalle sakinleri durumu 155 Polis İmdat Hattı'na bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede patlamanın apartman önünde park halinde bulunan 33 KAU 39 plakalı aracın altına atılan el bombasından kaynaklandığını tespit etti. Bunun üzerine ekipler, aracı incelemeye aldı.

Olayyerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler, aracı daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Ölen ya da yaralananın olmadığı patlamada, araçta küçük çapta maddi hasar oluştu.


Olay yerine gelen Emniyet Müdürü Mehmet Yüceli de, çevre sakinlerinden bilgi almaya çalıştı. Bu arada patlamanın yaşandığı yerde bir çantanın şüpheli olarak görülmesi üzerine çevrede güvenlik önlemi alındı. Bölgeye gelen Bomba İmha ekipleri, frenakns karıştırıcı cihazla çantaya yaklaşarak incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede çantadan eski kıyafetler çıktı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 04:33:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?