5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Silifke'de hem yaz hem kış!

Mersin'in Silifke ilçesinde yaz ve kış mevsimi aynı anda yaşandı. Öğleden önce denize girenler, öğle saatlerinden itibaren şemsiyeyle dolaştı.

İlçe genelinde öğleden önce güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerken, öğle saatlerinden itibaren aniden bastıran yağmur, hayatı olumsuz etkiledi.

Bu yıl 36'ıncısı kutlanan Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerine katılmak üzere ilçeye gelen yabancı ülkelerin halk oyunları ekiplerinin oyuncuları da, Atakent Beldesi Kapızlı Mahallesindeki Yol İş Dinlenme Tesislerinde öğleden önceki güneşli havada denize girip serinlemenin, kumsalda uzanıp güneşlenmenin keyfini yaşadı.

 Bu arada, öğle saatlerinde aniden bastıran yağmur ise ilçe merkezinde ve beldelerde hayatı olumsuz etkiledi. Yollarda su birikintisi oluşması nedeniyle araçlar güçlükle seyrederken, yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı.

Hazırlıklı olanlar ise şemsiyelerini açıp ıslanmaktan kurtuldu. Yaklaşık bir saat etkili olan yağışlar, daha sonra yerini yeniden güneşli havaya bıraktı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 15:51:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?