30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Silifke'de kaza: 5 yaralı

SİLİFKE'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Mersin'in Silifke ilçesinde domates yüklü bir kamyon, yağışlı havada yaptığı aşırı hız nedeniyle dengesini kaybederek yan yattı. 5 kişinin yaralandığı kaza sonrası Silifke-Mersin karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Alanya ilçesinden domates yükleyip, Mersin haline götürmekte olan Murat Özçiftçi yönetimindeki 26 UE 536 plakalı kamyon, İncekum mevkiinde virajı alamayarak yol kenarındaki kayalıklara çarpıp yan yattı. Araç İçerisinde bulunan Şoför Murat Özçiftçi (30), eşi Derya Özçiftçi (28), çocukları Hasret Özçiftçi (12) ve Yaşar Özçiftçi (10) ile yine aynı araçta yolcu olarak bulunan Abdulmecit Taş (35) yaralandı.

Kazayı gören diğer araç sürücülerinin olayı polise bildirmesinin ardından 112 Acil Servis Ambulansı, Jandarma, Bölge Trafik Ekipleri, Karayolları Ekipleri ile birlikte itfaiye ekipleri olay yerine geldi.

112 Acil Servis Ambulansı ile Silifke Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılan yaralılara, doktorlar tarafından müdahale edildi. Müşahede altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 2 saat kaza nedeni ile trafiğe kapanan yol, karayolları ve itfaiye ekiplerinin yol temizlik çalışmasının ardından açıldı.

SİLİFKE'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
SİLİFKE'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2011 Cumartesi 09:55:03
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 18:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?