30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Silifke'nin festival güzeli; Ece

SİLİFKE'NİN FESTİVAL GÜZELİ ECE AYHAN OLDU

Silifke'de 38.si ''Akgöl Mavi Yengeç Yılı" sloganıyla gerçekleştirilen Uluslar arası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında Ece Ayhan festival güzeli seçildi.

1-7 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kültür Haftası etkinlikleri programında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde kurulan sahnede güzellik yarışması yapıldı. Jüri üyeliklerini Sultan Yüksel Kor, Bedia Gezer, Serpil Bakır, Asiye İlvan, Semra Tur, Zeliha Dölek, Yusuf Gün, Ese Sapmaz ve Ali Usca'nın yaptığı yarışma 18 genç kızın katılımıyla gerçekleştirildi. Jüri üyelerinin yürüyüş, kıyafeti taşıma, sahneye hakimiyet ve performans konusunda yaptığı değerlendirme neticesinde Ece Ayhan festival güzeli seçilirken, Setenay Ayşin Kirişçi ikinci, Leyla Erdoğan üçüncü, Sevim Kanaç sempati, Fatma Çekiç ise animasyon güzeli seçildi. Festival güzeli Ece Ayhan'ın tacını ise geçen yılın güzeli Nuray Coşkun taktı.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel tarafından ödül olarak festival güzeline bin TL, ikinci güzele 800 TL, üçüncü güzele 600 TL, sempati güzeline de 400 TL para, animasyon güzeline de ücretsiz ehliyet kursu ödülü verildi. Kuyumcu Yahya Yılmaz ise yarışmaya katılan tüm güzellere birer adet tek taş pırlanta yüzük hediye etti. Festival güzeli ise ayrıca Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel tarafından belirlenecek bir ülkede yurt dışı tatili ile ödüllendirilecek. Ayrıca güzelleri seçmede zorlanan jüri üyelerine de Başkan Öngel tarafından plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Başkan Öngel, ödül töreninin ardından yaptığı konuşmada, yarışmaya katılan tüm güzelleri medeni cesaretlerinden dolayı kutladığını söyledi.

Yarışmaya katılan herkesin gönlünde festival güzeli olduğunu ifade eden Öngel, güzellere kıyafet sponsoru olan Ese Sapmaz'a ve çeşitli hediye verenlere teşekkür ettiğini belirtti.

SİLİFKE'NİN FESTİVAL GÜZELİ ECE AYHAN OLDU
SİLİFKE'NİN FESTİVAL GÜZELİ ECE AYHAN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2011 Cumartesi 10:37:05
Güncelleme :2 Temmuz 2011 Cumartesi 15:40:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?