2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Silifke'ye kapalı pazar yeri

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, kapalı pazar yeri projesine başladıklarını belirterek, halka verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini açıkladı

Başkan Öngel, Mukaddem Mahallesi eski sanayi sitesi alanı üzerinde uygulayacakları Cumhuriyet tören alanı ve kapalı pazar yeri projesine başladıklarını söyledi. Başkan Öngel, 3 trilyon liralık büyük yatırım olan projenin inşaat işi ihalesini alan müteahhit firmanın çalışmalara başladığını belirtti.

Eylül ayı içerisinde ihaleye çıkarılan ve ihaleyi alan Akder Nak. Müh. Taah. San. Tic. Ltd. Şti ve Mehmet Yılmaz ortak girişiminin eski sanayi sitesi alanında çalışmalara başladığını bildiren Öngel, "Geçmiş yıllarda Silifkeli hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz büyük projelerden biri olan Kapalı Pazar yeri ve Cumhuriyet tören alanında çalışmalar başladı. Firma 6 ay içerisinde işini tamamlayarak belediyemize işi teslim edecektir. İçerisinde Cumhuriyet tören alanı, Atatürk anıtı, sahne, uzay kafes çatılı tribün, uzay kafes çatılı pazar yeri binaları, çevre düzenlemesi, yeşil alanlar ve yürüyüş yolu, parke taşı döşenmesi, betonarme köprü yayalar için 3 adet ahşap köprü yapımı yer alıyor. Bu proje içerisinde ayrıca Silifke yoğurdunun satışı ve tanıtımı için de ayrı bir stand oluşturacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 13:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?