30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Şimdi ki hedefi de; Kaddafi!

KADDAFİ KILIĞINA GİRİP YERLERDE SÜRÜNDÜ

Mersin'de yaptığı tek kişilik eylemlerle dikkat çeken ve kendisini 'Süper Vatandaş' olarak adlandıran Emin Kocaaslan, Libya Lideri Kaddafi'yi protesto etti.

Kaddafi kılığına giren Kocaaslan, el ve ayaklarını iple bağlatıp 'Libya halkından özür diliyorum' diyerek kendini yere attı.

Mersin'in en işlek caddelerinden Atatürk Caddesi'nde eylem yapan Kocaaslan, Libya Lideri Muammar Kaddafi'nin kılığına girip, üzerinde de 'Kaddafi Devrildi Zulmün Zaferini İlan Ediyoruz' ifadesinin yer aldığı bir döviz taşıdı. Kendisini şaşkınlıkla izleyen bir vatandaşın yardımıyla önce el ve ayaklarını iple bağlatan Kocaaslan, daha sonra "Libya halkından özür diliyorum" diyerek kendisini yere attı. Bu hareketiyle birlikte Kaddafi'nin artık 'devrik lider' olduğu mesajını verdiğini kaydeden Kocaaslan, yine aynı vatandaş tarafından iple yerde yaklaşık 20 metre sürüklendi.

Çevrede toplanan vatandaşlar yaşananları şaşkın bakışlarıyla izlerken, el ve ayaklarındaki ipleri çözen Kocaaslan, Kaddafi'yi protesto ettiğini söyledi. Oligarşi, diktatörlük, komünistlik ve faşizm çağının artık kapandığını dile getiren Emin Kocaaslan, Ortadoğu halklarının da artık özgürlüğüne kavuşması gerektiğini savundu. Daha sonra Atatürk Caddesi üzerinde hazırladığı dövizle birlikte yürüyüp Libya'da yaşananları kendi üslubuyla anlatan Kocaaslan'a, vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi.

KADDAFİ KILIĞINA GİRİP YERLERDE SÜRÜNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 13:04:03
Güncelleme :25 Şubat 2011 Cuma 13:30:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?