5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Sırra kadem bastı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bayramın son gününde evinden ayrılan 2 çocuk annesi kadından 3 gündür haber alınamıyor.

Elinde kızının fotoğrafı ile kapı kapı dolaşan Mahmut Yıldızbakan, kızı Şehriban Karlıdağ'ın(23) hayatından endişe ettiklerini söyledi.

Kızının Çağlayan Mahallesi'nde bulunan evinden 3 gün önce ayrılıp, kayıplara karıştığını ifade eden Yıldızbakan, kızının eşiyle sorunları olduğunu öne sürdü.
3 gündür çaresizlik içinde olduklarını vurgulayan Yıldızbakan, "Perişan oldum. Her yerde kızımı arıyorum. Ne gören, ne de nerede olduğunu bilen var. Elimde kızımın fotoğrafı ile kapı kapı geziyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum. Bana kızımı bulun getirin" dedi.

Kendisinin Kırklarsırtı Mahallesi 2619 Sokak 6 numarada oturduğunu belirten Yıldızbakan, kızını görenlerin 0537 625 64 61 numaralı telefona ya da polise bildirmelerini istedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 22:01:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murtazaa! IP: 78.111.55.xxx Tarih : 27.09.2009 13:13:30

DOGU INSANIMIZIN KADERI OLMUS!TUM DUYGU DUSUNCELERINI BASKI ALTINDA TUTMAK! ISTE BU BASKI ZAMANLA KABINA SIGAMAYINCA DA BUNLAR OLUYOR!GENCECIK BIR GELIN EVINDE YASADIGI SORUNLARI ANNESINE ANLATAMAZSA BUNLAR BASVERIR ISTE! ANNELER BABALAR DUYARLI OLALIM YOKSA UZULUP KAHROLANDA YINE BIZ OLUYORUZ!ALLAH SABIR VERSIN INSAALLAH SAG SELAMET DONER GELIR EVINE!AMA AYNI AKIBETIN TEHLIKESINDE OLAN BIR YIGIN INSANIMIZ VAR BUNU DA GOZ ONUNDE BULUNDURALIM!