5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Sırra kadem bastılar!

MERSİN'DE İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİSİ 2 KIZ KAYBOLDU

Mersin'de, aynı okula giden ilköğretim okulu öğrencisi 2 kız çocuğu, ortadan kayboldu. Çocuklarının hayatından endişe eden aileler polise başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 6. sınıf öğrencisi Ayşe Yılmaz (12) ile 8. sınıf öğrencisi Sümeyra Dölek (14), dün öğle saatlerinde aileleri tarafından okula bırakıldıktan sonra derse girmeden ortadan kayboldu. Çocukların kaybolduğu, akşam ailelerin okula gelmesiyle ortaya çıktı. Her iki kızın ailesi de okula geldiklerinde çocuklarının hiç derse girmediğini öğrendi. Aileler bunun üzerine polis merkezine giderek çocuklarının kaybolduğunu bildirdi.

Kaybolan çocuklardan Ayşe Yılmaz'ın babası Zekeriya Yılmaz (41), kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi. Mersin'e 1 yıl önce taşındıklarını ve kızının şehri çok iyi bilmediğini belirten Yılmaz, "Çocuğumun organ mafyası veya balicilerin eline düşmesinden korkuyorum" dedi.

Kızının ortadan kaybolan Sümeyra Dölek ile aynı mahallede oturdukları için yakın arkadaş olduklarını anlatan Zekeriya Yılmaz, "Bu iki çocuk, 20 gün önce yine okuldayken ortadan kaybolmuştu. O zaman, Sümeyra'nın bir erkek arkadaşı varmış ve onunla gitmişler. Giderken Sümeyra yanına benim kızımı yoldaş olarak almış. Ancak kızım, beraber gittikleri o gencin uçucu madde kullandığını görünce korkmuş ve bir vatandaşın yardımı ile telefonla bana ulaşmıştı. Böylelikle her ikisini de aynı gün bulmuştuk" iddiasında bulundu.

Yine aynı çocuktan şüphelenerek polise bildirdiklerini söyleyen Zekeriya Yılmaz, şöyle devam etti: "Polis, şikayetimiz üzerine bu balici gencin ifadesini aldı. Ancak, bu genç ifadesinde, 'Dün yanıma geldiler fakat ben onları kovdum' diyince serbest bırakıldı. Kızım ve yanındaki arkadaşı henüz çok küçük. Birileri tarafından kandırılarak götürülmüş olmasından korkuyoruz. Görenlerin ya da yerini bilenlerin en yakın polis merkezine bildirmelerini istiyoruz."

MERSİN'DE İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİSİ 2 KIZ KAYBOLDU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 12:27:01
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 12:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?