5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Sivil toplum örgütlerinden çağrı

Çağdaş Eğitimi Destekleme Derneği (ÇEDD) Mersin Şube Başkanı İlkiz Hancıoğlu, okulların açılacağı bu günlerde maddi yetersizlikler içinde çırpınan ama okumak isteyen başarılı öğrencilerin bulunduğuna dikkat çekerek, bu öğrencilere burs ve barınma olanakları sağlayarak destek olmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Çağdaş Eğitimi Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ile Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası temsilcileri, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Okulların açılacağı bu günlerde maddi yetersizlikler içinde çırpınan ama okumak isteyen başarılı öğrencilerin olduğuna değinen ÇEDD Mersin Şube Başkanı İlkiz Hancıoğlu, bu öğrencilere burs ve barınma olanakları sağlayarak destek olmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Sahip çıkılan her gencin ülke kalkınmasına büyük destek vereceğinin önemine değinen Hancıoğlu, "Tüzüklerimizde de açıkça belirlenmiş bu amaçlarımızın aydınlık ve çağdaş değerlere inanmış birçok Mersinli ile paylaşıldığına inanıyoruz. İstenirse ve güçler birleştirilirse gençlerin sorunlarının çözülebileceğini biliyoruz. İşte biz de bunu sağlayabilmek için Mersin'in duyarlı ve dinamik güçlerini harekete geçmeye çağırıyoruz, çorbada tuzu bulunması gerektiğine inanan herkesi yanımızda olmaya davet ediyoruz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 16:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?