5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Soygun süsü için kendini bıçakladı

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Ayaş beldesindeki PTT şubesi soygununun, 3 kişi tarafından bıçaklandığını iddia eden şube çalışanı tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

4 gün önce Yemişkumu Mahallesi'nde bulunan PTT Bank şubesinin soyulduğu haberini alan Kızkalesi jandarma ekipleri, olay yerine gelerek soygunun yapıldığı şubede inceleme başlattı.

Kimliği belirsiz 3 kişinin içeriye girerek bıçak ve silahlı tehditte bulunduklarını ve kendisini bıçaklayarak kasada bulunan 24 bin TL'yi alıp kaçtıklarını iddia eden Hasan S.'nin tedavisinin ardından ifadesi alındı. Mersin İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı olay yeri inceleme ekiplerinin elde ettiği bulgular ile yapılan soruşturma sonucunda jandarmaya çelişkili ifadelerde bulunan Hasan S.'nin olaya soygun süsü verdiği belirlendi.

Şubenin karşısındaki bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen jandarma, Hasan S.'nin verdiği ifadelerde belirttiği kimliği belirsiz 3 kişi ve olay yerinden kaçtıkları aracın olay sırasında şubeye gelmediğini ve şube kapılarının da kapalı olduğunu tespit eti. Yapılan sorgulama sonunda suçunu itiraf eden Hasan S.'nin, olayın inandırıcı olması için kendisini de bıçakladığı ortaya çıktı.

Adliyeye sevk edilen Hasan S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Erdemli Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 09:27:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali demirel IP: 88.229.47.xxx Tarih : 27.01.2009 20:17:10

karamanın koyunu boşa çıkar oyunu helal ekmek varken haram ekmek niye,çok geçmiş olsun hatasız kul olmaz