4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

SP genel seçimlere hazırlanıyor

SP GENEL SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR

Saadet Partisi (SP) Mersin İl Başkanı Topel Yıldız, yapılacak ilk seçimlerde kentte 'birinci parti' konumuna yükselmek istediklerini vurgulayarak, 1995 yılında 2 milletvekili çıkarttıklarını hatırlattı ve aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini söyledi.

SP Mersin İl Divan Toplantısı tamamlandı. İl Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya SP İl Başkanı Topel Yıldız başkanlık yaptı. SP GİK Üyesi Sezai İncesu'nun da hazır bulunduğu oturumda İl Başkanlık birimlerince hazırlanan raporların yanı sıra ilçe teşkilatlarının faaliyet raporları da ele alınıp, mahalle ve köy temsilci isimlerinin güncellenirken, 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde sandıkta görev yapacak olan görevlilerin belirlenmesiyle ilgili çalışmalar da değerlendirildi.

Burada konuşan Topel Yıldız, öncelikli amaçlarının yapılacak olan ilk seçimde Mersin'de birinci parti olmak olduğunu ifade ederek, 1995 yılında kentte 2 milletvekili çıkarttıklarını hatırlattı ve aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini dile getirdi. Yıldız, “Son yapılan İl Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın; 'Bu ay, kalabalık ve gürültüyle işi götürdünüz. Gelecek ay böyle kurtulamazsınız' ifadesini kullandı. Arkadaşlar, benden ciddi bir şekilde hesap sorulacak ancak bunun ucu sizlere de dokunacaktır. Yün çarığı, çarık da ayağı sıkar” dedi.

Erbakan'ın partinin başına geçmesiyle birlikte Türkiye genelinde adeta seferberlik ilan ettiklerini anlatan SP GİK Üyesi Sezai İncesu ise, seferberliğin; olağanüstü durumlarda ciddi bir tehlike anında devlet güçlerinin istediği kişi ve malları kurtarabilmesine hak tanınması olarak tanımlanan özel bir durum olduğunu dile getirdi. İncesu, “Bugün biz de olağanüstü bir durumdan geçiyoruz. Peki siz, aziz dava arkadaşlarım? Bu seferberlikte tam gücünüzle çalışmaya hazır mısınız?” diye sordu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2010 Perşembe 16:03:00
Güncelleme :23 Aralık 2010 Perşembe 16:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?