2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Spor salonunun inşaatı sürüyor

Mersin merkez ilçe Yenişehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan 'Yenişehir Spor Salonu' inşaatının devam ettiği bildirildi.

Toplam 2 bin 340 metrekare inşaat alanı bulunan ve 530 kişi kapasiteli spor salonunda, 92 metrekarelik kondisyon salonu, modern banyo ve tuvaletlerin bulunduğu sporcu soyunma odaları, malzeme depoları, VIP odası, ofisler, basın odası ve şeref tribünü bulunuyor.

Belediye olarak Mersin'e böyle bir tesis kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, salonun 14-21 Aralık 2008 tarihleri arasında oynanacak olan 4. Bayanlar Akdeniz Şampiyonası'na ev sahipliği yapacağını belirtti. Yenişehir Belediyesi olarak turnuvanın yapılacağı tarihe kadar uluslararası standartlarda bir spor salonu yapma sözü verdiklerini hatırlatan Genç, "Salon inşaatına başladık ve en kısa süre içinde tamamlayarak şampiyona tarihine yetiştireceğiz. Avrupa düzeyinde yapılacak bu turnuva hem ülkemizin hem de Mersin'in tanıtımı için önemli bir fırsattır" dedi.

Yenişehir Belediyesi Hentbol Takımı'nın henüz 3 yıllık bir takım olmasına rağmen Türkiye'de ve Avrupa'da büyük başarılar elde ettiğine işaret eden Genç, Mersin'de bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Kupası'nı kazan Yenişehir Hentbol Takımı'na sahip çıkılmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 17:03:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?