5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Su faturaları bankadan ödenebilecek

Mersin’in Tarsus Belediyesi, vatandaşın su faturalarını daha kolay ödeyebilmesi için 4 banka ile otomatik ödeme talimatı protokol imzaladı.

Belediye Tesisleri Yeşil Salonda düzenlenen protokol törenine Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediye başkan yardımcıları, 4 banka müdürü ve personeli hazır bulundu.

Belediye olarak vatandaşlarımızın su ücretlerini daha rahat bir şekilde ödeyebilmeleri için 4 banka ile otomatik ödeme talimatı için protokol imzaladıklarını belirten Kocamaz, protokol gereği hemşehrilerin bankalara otomatik ödeme emri vererek gerekli ödemelerini banka aracılığıyla yaptırabileceklerini söyledi.

Kocamaz, “Tarsus Belediyemizin halkımıza en kısa yoldan hizmet hususunda her geçen gün kendini geliştirdiğini, yenilediğini herkes bilmektedir. Bu toplantıda İş, Vakıflar, Türk Ekonomi ve Akbank ile yapılan görüşmeler konusunda bir neticeye varılmıştır. Bugün burada bu görüşmelerin sonucunda oluşan anlaşma neticesinde hazırlanan protokolü imzalıyoruz. Bundan sonra vatandaşlarımız istediği takdirde bu bankalara otomatik ödeme yapılması konusunda talimat verdiklerinde, belediyenin alacakları hiçbir şekilde inkıtaya uğramadan, gecikme faizi uygulanmadan, belediye hesaplarına aktarılmış olacak. Dolayısıyla vatandaşlar o çok şikayet ettikleri uzun kuyruklara girmeyecek yâda tatilde bunu yatırma sıkıntısı çekmeyecek. Yine aynı şekilde bir unutmaya maruz kalmayarak gecikme faizi yatırmaktan kurtulmuş olacak. İnşallah hem belediyemiz hem vatandaşlarımız hem de bankalarımız için hayırlı bir hizmet olur” dedi.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İş Bankası Tarsus Şube Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak, Türk Ekonomi Tarsus Şube Müdürü Mustafa Sertyamaç, Vakıflar Bankası Tarsus Şube Müdürü Ahmet Aydın ve Akbank Tarsus Şube Müdürü Şahin Çelik ile protokol imzaladı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 18:48:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?