8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Su paraları PTT'den ödenebilecek

Mersin'de su faturalarının PTT şubelerinden ödenebileceği bildirildi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (MESKİ) yapılan açıklamada, Mersin PTT Başmüdürlüğü ile imzalanan protokol gereği, MESKİ abonelerinin Türkiye genelinde su faturalarını PTT'den yatırabilecekleri belirtildi.

Vatandaşlara kolaylık sağlamak için bu tür bir girişimde bulunduklarını ifade eden MESKİ Genel Müdürü Ömer Gülay‚ "Vatandaşlarımızın su faturalarının tahsilatı genel müdürlüğümüze bağlı Metropol İş Merkezi, Ulu Cami, Muğdat Cami civarı Güney Yerleşim Sitesi, Toroslar tahsilat vezneleri ile birlikte MESKİ Genel Müdürlüğü'nün Mezitli, Yenişehir, Huzurkent ve Gözne şube müdürlükleri ile bu müdürlüklere bağlı 16 şeflikte bulunan tahsilat veznelerinde yapılmaktadır. Ayrıca, Tekfenbank ve Turkishbank ile de genel müdürlüğümüzün anlaşması olup, vatandaşlarımız su faturalarını bu bankalara yatırabildikleri gibi, Türkiye İş Bankası, Finansbank, Akbank, Garanti Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Oyakbank, Ziraat Bankası anlaşmalı resmi ve özel bankalara da otomatik ödeme talimatı vererek su fatura ödemelerini yapabilmektedirler. Bu günden itibaren vatandaşlarımız Mersin PTT Başmüdürlüğü'nün merkez ilçe ve beldelerde 4 PTT merkezi, 32 PTT şubesinde ve 101 işlem noktasından da su faturalarını ödeme olanağı bulabilecekler" dedi.

 
Yapılan protokolle, Türkiye'nin neresinde olursa olsun aboneye su faturasını PTT şubelerinden ödeyebilme imkanı sunduklarını ifade eden Gülay, "Amacımız Mersin halkına su faturalarının ödemesi konusunda teknoloji imkanlarını kullanarak yardımcı olmaktır" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 16:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?