4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Suç örgütüne ağır darbe

TARSUS'TA SUÇ ÖRGÜTÜNE DARBE

Mersin'in Tarsus ilçesinde tehdit ve şiddet zoruyla haraç toplayan suç örgütü, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, 15 Nisan günü saat 14.30 sıralarında Tarsus ilçesinde D-400 karayolu üzerinde bir iş adamına yönelik silahlı saldırı girişimi ile ilgili çalışma başlattı. Aynı gün saldırıyı gerçekleştiren M.K. liderliğindeki suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda örgüt lideri M.K. ile örgüt üyesi F.E.A., N.M.S., U.İ.G., A.H., A.D. ve M.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Tarsus'ta ve çevre illerde baskı ve şiddet yoluyla zorla haraç alma, yağma yapma gibi suçlardan gözaltına alınan şüpheliler, bugün hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Zanlılardan A.D. ve M.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, örgüt lideri M.K. ile F.E.A., N.M.S., U.İ.G. ve A.H. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TARSUS'TA SUÇ ÖRGÜTÜNE DARBE
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 23:02:00
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 09:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?